Bali 2 Madem evdeyiz, gemi tatili anlataym.


Bali 2
Madem evdeyiz, gemi tatili anlataym.
Mthi bir tatil geirdik, ancak tatili ok da iyi bitirmedik. (Tatile balang hikayesi iin dnk postu okuyun ltfen). Tatil bitti, dndk ve uaktan indik, Sydneydeyiz, oh be dndk falan modundayz. Zira bebekle biraz yorucu bir tatil oldu itiraf edeyim.

Neyse bavullar geldi, u tama arabalarna ykledik, dar ktk, taksi aracaz. Ben eildim yanda yerdeki antaya bir ey sktrmaya alyorum, o srada da ar arabann zerindeki bavula bir ey tktryor, demeye kalmadan, artk kocam nasl abandysa, o koskoca metal araba dengesini yitirdi ve yana doru kafamn stne devrildi!

Ben o darbeyle bildiiniz iki metre uup yere kapaklandm, canm nasl yanyor, alamaya baladm. Hem de avaz avaz! Hemen orada grev yapan polis kz koturdu. yi misiniz falan diyor ama ben sanki duymuyorum. Hani byle bi dnya var evremde ama ben ona uzam, aptallatm resmen, bo bo bakyorum.

Zaten yol yorgunuyum, iyice bi arlk kt. ar kolumdan tuttu kaldrd, banka oturdum. Polis kz bi yerden buz buldu getirdi, kafa zonkluyor tabi. En iyisi paramedikleri aralm da sana bi baksnlar dedi. Yani iyiyim aslnda ama, darbe de bykt, sonradan dp baylmayaym diye korktum. Tamam dedim aralm.
Bir adam geldi antasyla, nasl kibar, nasl ilgili. Ancak adam dedi ki, ben sadece ilk yardmcym, kafana buz koymaktan baka biey yapamam. Bakt ben byle aval aval bakyorum, bir de ba ars var, yok yok dedi, en iyisi bi ambulans aralm, sana iyice bi baksnlar, nk benim medikal bilgim yok.
Yahu ambulansa ne gerek var falan demeye kalmadan ard adam. Neyse bekliyoruz. Baktk, itfaiye geldi. Evet evet itfaiye! Koca itfaiye arabas. Meer byle durumlarda ambulans ya da itfaiye kim yakndaysa onlar geliyormu. Ambulans uzaktaym, o nedenle nc ekip olarak itfaiye geldi ve iinden izbandut gibi itfaiyeci indi!
Devam yorumlarda.