Recent News


Een berichtje uit Bali van onze kokkin Made. Zie hier Dayu, dochter van Bagus en Made.Onze gasten zijn zojuist deze heerlijke creaties beloofd! Hmmm kue dadar gulung. Een groen pannenkoek gevuld met palmsuiker en kokos.
Alles organic! En vers. hmmmm. De kleur komt van daun suji. Een broertje van het blad pandan. Het geeft de groene kleur af en een heerlijke pandan smaak. .

Heb jij dit heerlijke gevulde pannenkoekje, kue dadar gulung wel eens gegeten? .
.
Vrouwenvilla op Bali
Geopend in september en oktober 2020 en ook in februari, maart en april 2021 Nieuwe 11 daagse retreat in de vrouwenvilla in november 2020. Speciaal voor vrouwen die vast lopen in de liefde en relaties, Corona tijden en daten in deze digitale tijd. Zie @totalwomanretreat
Voor specifieke vragen, Dm ! : Info: babette@totalwoman.nl
: www.totalwomanbali.nl
Fb: Volg me @totalwomanbali voor alle updates, avonturen en nieuwtjes.

@totalwomanbali
@totalwomanbali