Recent News


Keep calm and love Bali . We dromen alvast een beetje vooruit. In september gaan we namelijk weer gewoon open. Want ik geloof. Als ik dat namelijk niet meer zou doen dan verlies ik zelf de moed en de hoop. En ik heb natuurlijk een missie. Onze mooie vrouwenvilla wacht op ons. Het Total Woman Bali team heeft werk nodig, Bali moet weer op de rit gezet en verdient om bezocht te worden. En ik, ik verlang naar dit prachtige eiland. Ik verlang naar de zon, de natuur, het lekkere eten, de rust, het avontuur en de leuke mensen. Na deze heftige Corona periode is het goed en belangrijk voor vrouwen om weer even diep te ontspannen en alle stress los te laten. Dit is de plek om met elkaar te verbinden, te delen en helemaal aan jezelf toe te komen. Voel je alvast welkom

Heb jij ook zin in vakantie en kijk jij ook zo uit naar wanneer het weer kan en mag? .

De vrouwenvilla is weer geopend in september, oktober en november 2020. @totalwomanbali